سرکه سیب و کبد چرب

دوشنبه 28 اسفند 1396
15:06
علی نصرت

رابطه بین مصرف سرکه سیب و کبد چرب و درمان این بیماری

سرکه سیب و کبد چرب ،سرکه سیب و چربی کبد،سرکه سیب کبد چرب،سرکه سیب برای کبد چرب،سرکه سیب برای کبد چرب،سرکه سیب و درمان کبد چرب،سرکه سیب برای کبد چرب خوب است،سرکه سیب برای کبد چرب مفید است،خواص سرکه سیب کبد چرب،سرکه سیب برای چربی کبد،خواص سرکه سیب برای کبد چرب،آیا سرکه سیب برای کبد چرب مفید است،تاثیر سرکه سیب بر کبد چرب،ایا سرکه سیب برای کبد چرب خوب است،مصرف سرکه سیب برای کبد چرب،طرز استفاده سرکه سیب برای کبد چرب،خواص سرکه سیب در کبد چرب،نقش سرکه سیب در کبد چرب،خواص سرکه سیب بر کبد چرب

سرکه سیب و کبد چرب , خواص سرکه سیب و کبد چرب , رابطه مصرف سرکه سیب و کبد چرب

در این مطلب از سایت جسارت به خواص سرکه سیب و کبد چرب می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

سرکه سیب و کبد چرب

سالیان سال مردم معتقد بودند سرکه سیب، بعنوان ماده ای بر علیه عفونت و حتی پوکی استخوان و

نیز برای هضم بهتر موادغذایی موثر است.سرکه سیب محصول طبیعی تخمیر سیب خرد شده می باشد.

هزاران سال است که از سرکه برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود.

با اینکه هنوز علم خیلی از ادعاها در رابطه با سرکه سیب را ثابت نکرده است، بااینحال از آن در زمینه های مختلفی از زیبایی گرفته تا سلامتی استفاده می گردد.

بعضی از افراد سرکه سیب را با عسل مخلوط کرده و مصرف می نمایند.

یکی از فواید سرکه سیب برای سلامتی،خاصیت ضد درد آن در مواقع دل‌درد است.
وقتی دچار دل‌درد می‌شوید (به علت یبوست، غذای مسموم یا نفخ)، نوشیدن مخلوط سرکه‌ سیب و
آب به درمان آن کمک می‌کند، چرا که این ماده دارای خواص ضدباکتری و ضد ویروسی است.

خواص سرکه سیب و کبد چرب

سرکه سرشار از مواد مغذی ای است که به لاغر شدن کمک می کند،

هضم غذا را راحت تر می سازد و خواصی دارد که با کلسترول ، فشار خون بالا، پیری و عفونت گوش مقابله می کند.

نتایج تعدادی از تحقیقات نشان می دهند که سرکه سیب به کاهش قند خون کمک می نماید.

سرکه سیب می تواند برای افراد دیابتی فوایدی داشته باشد. تحقیقات برروی حیوانات آزمایشگاهی نشان داد که سرکه سیب به کاهش کلسترول خون و

فشار خون کمک می نماید، به سلامت قلب کمک کرده و از سرعت رشد سلول های سرطانی می کاهد .

بیشتر بخوانید :

برگ سنا و کبد چرب

خواص آلو بخارا برای کبد

زرشک و کبد چرب

کبد چرب


[ بازدید : 5 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

آیا مصرف شکلات و کاکائو در بارداری مفید است؟

يکشنبه 27 اسفند 1396
21:40
علی نصرت

آیا مصرف شکلات و کاکائو در بارداری مفید است؟

کاکائو در بارداری ،کاکائو در بارداری،شیر کاکائو در بارداری،کاکائو در دوران بارداری،کاکائو تلخ در بارداری،مضرات کاکائو در بارداری،خواص کاکائو در بارداری،عوارض کاکائو در بارداری،کاکائو بارداری،مصرف شیر کاکائو در بارداری،کاکائو بارداری،خوردن کاکائو در بارداری،شیر کاکائو در بارداری،خوردن شیر کاکائو در بارداری،پودر کاکائو در بارداری،شیر کاکائو در دوران بارداری،خوردن شیر کاکائو در دوران بارداری،مصرف شیر کاکائو در دوران بارداری،شیر کاکائو در زمان بارداری،شیر کاکائو بارداری،شیر کاکائو برای بارداری،کاکائو دوران بارداری،خوردن کاکائو در دوران بارداری،خواص کاکائو در دوران بارداری

کاکائو در بارداری , خواص کاکائو در بارداری , مصرف کاکائو در بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص مصرف کاکائو در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

مصرف کاکائو در بارداری

کاکائو خطرات و مزایای برای زنان باردار دارد اگر شما کاکائو را در قالب شکلات داغ بنوشید معمولاً این نوشیدنی حاوی مقدار کمی از

کافئین است اکثر متخصصان مراقبت های سلامت نخوردن هر کافئینی را در دوران بارداری توصیه می کنند.

تحقیقات اخیر توسط الیزابت Tricheو همکارانش در مرکز ییل برای پری ناتال، کودکان و اپیدمیولوژی محیط زیست نشان می دهد که

شکلات ممکن است زنان باردار را از فشار خون بالا و یا از زایمان قبل از موعد مقرر محافظت کند.

مشابه با نیکوتین و الکل، کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شما می شود و

یک دارو نظر گرفته می شود جریان خون شما کافئین را در عرض 15 دقیقه جذب می کند عوارض جانبی شامل افزایش فشار خون،

ضربان قلب و عرق است معمولاً در کاکائوی داغ، نوشابه، شکلات و

آجیل یافت می شود اگر کافئین در مقادیر زیاد مصرف شود خطر سقط جنین را بالا می برد.

وقتی که بدن شما کافئین را به سرعت پردازش می کند بدن کودک شما همان مواد شیمیایی را برای شکستن دارو ندارد.

با توجه به نظر مرکز سلامت زنان Epigee، کافئین در جفت نفوذ می کند و در جریان خون نوزاد عبور می کند و

برای یک دوره طولانی باقی می ماند کافئین ضربان قلب کودک شما را بالا می برد و به طور بالقوه روی جنبش در رحم شما تاثیر می گذارد

کافئین همچنین مانع از جذب کلسیم و آهن مصرفی می شود که ممکن است روی توسعه کودک شما تاثیر بگذارد.

خواص کاکائو در بارداری

تحقیقات اخیر نشان داده که یک دلیل خوب برای تمایل بیش از حد به مصرف شکلات در دوران بارداری وجود دارد.

اخیراً محققان انجمن پزشکی مادر و جنین برخی از مزایای غیرمنتظره‌ی مصرف تنقلات شیرین در بارداری را گزارش داده‌اند.

ایده‌های متناقضی در مورد اثر شکلات در دوران بارداری وجود دارد، اما حقیقت چیست؟ تصور می‌شد که فلاوانول که

در کاکائو یافت می‌شود منجر به مزایای سلامتی مرتبط با خوردن شکلات در دوران بارداری باشد.

اما با این حال یافته‌های این مطالعه‌ی خاص کمی تعجب‌آور بود.با توجه به آزمایش‌ها، شکلات می‌تواند عملکرد جفت را بهبود و

خطر ابتلا به پره اکلامپسی را کاهش دهد. محققان روی 129 زن که بین 11 تا 14 هفته باردار بودند مطالعه کردند.

نیمی از زنان از شکلات کم فلاوانول تغذیه می‌شدند، نیمه دیگر شکلات با فلاوانول زیاد خوردند. همگی 30 گرم شکلات در روز مصرف می‌کردند.

با توجه به نتایج، «داپلر شریان رحمی» ـ شاخصی که سرعت خون را در رحم، جفت و گردش جنین اندازه‌گیری می‌کند ـ در

هر دو گروه بسیار بهتر از حد انتظار جمعیت عمومی بود. با این حال، اختلاف معنادار در ابتلا به پره اکلامپسی،

فشار خون بالای حاملگی، وزن جفت و وزن تولد در هر دو گروه، نشان می‌داد میزان فلاوانول مهم نبوده،

در واقع عنصر کلیدی دیگری در خواص درمانی شکلات موجود است. محققان هنوز مطمئن نیستید که

کدام ماده‌ی موجود در شکلات این مزایا را فراهم می‌کند.این مطالعه نشان می‌دهد که شکلات می‌تواند تأثیر

مثبتی در توسعه جفت و رشد جنین داشته باشد که صرفاً و به طور مستقیم به دلیل وجود فلاوانول نیست.

محققان نمی‌توانند مصرف یک مقدار خاص از شکلات را به زنان باردار توصیه کنند ولی مصرف آن را پیشنهاد می‌کنند.

بیشتر بخوایند :

کاکائو برای زن باردار

کاکائو و کبد چرب

کاکائو و سرماخوردگی

کاکائو چیست

کاکائو در بارداری , خواص کاکائو در بارداری , مصرف کاکائو در بارداری

مطالعه انجام شده توسط تیم Triche در ییل مصرف شکلات و همچنین تئوبرومین، یک آلکالوئید تلخ کارخانه کاکائو و

یک محصول جانبی از خوردن شکلات را در خون بند ناف 1681 زنان باردار بررسی کردند این تحقیق نشان داد که زنان باردار با

افزایش میزان تئوبرومین به طور چشمگیری خطر ابتلا به پره اکلامپسی ( یک اختلال که باعث فشار خون بالا و بلوک مواد غذایی و

اکسیژن در کودک شما است) را کاهش می دهد سایر علائم پره اکلامپسی عبارت از پروتئین در ادرار، افزایش وزن، مشکلات بینایی،

ورم و سردرد می باشد دانشمندان نیز معتقدند که فلاونوئیدها، یا آنتی اکسیدان ها، در شکلات تیره برای سیستم قلبی و عروقی شما مفید هستند

کاکائو در دوران بارداری

محققان موسسه پزشکی مادر ،جنین SMFM واقع در واشنگتن با انجام مطالعه ای به ارزیابی تاثیر شکلات حاوی مقدار بالای فلاوانول پرداختند.

آنها 129 زن باردار بین هفته 11 و 17 بارداری را به طور تصادفی به دو گروه برای مصرف شکلات با فلاوانول بالا و شکلات با فلاوانول پایین تقسیم نمودند.

در مجموع روزانه 30 گرم شکلات به مدت 12 هفته توسط این زنان مصرف شد و وضعیت آنها تا زمان زایمان تحت نظر بود.

در این مدت مشکلات ناشی از بارداری، فشار خون بالا مربوط به بارداری، وزن جنین، و وزن هنگام تولد نوزاد هم ارزیابی شد.

نتایج نشان داد که هیچ تفاوتی در زمینه مشکلات ناشی از بارداری، فشار خون بالا مربوط به بارداری،

وزن جفت، و وزن هنگام تولد نوزاد در بین دو گروه وجود نداشت. شاخص داپلر عروق رحمی هم در هر دو گروه بهبود قابل توجهی یافته بود.

به گفته «امانوئل بوجالد»، یکی از محققین این پژوهش، این مطالعه نشان می دهد که شکلات تاثیر مثبتی بر

جفت و رشد جنین دارد و تاثیرات آن صرفاً به خاطر میزان فلاوانول موجود در آن نیست.

از این رو محققان در پایان این مطالعه، زنان باردار را به مصرف شکلات تشویق می نمایند.

همچنین زن بارداری که در دوران بارداری شکلات مصرف می کنند، نوزادانشان در مقایسه با مادران بارداری که

از ترس چاقی شکلات استفاده نمی کنند، کودکانی خندان، خوشبین و با نشاط به دنیا آورده و شکلات در سلامت کودکان تاثیر مثبتی گذاشته است.

بیشتر بخوانید :

کاکائو و کم خونی

کاکائو در طب سنتی

کاکائو تلخ و لاغری

خواص کاکائو تلخ

کاکائو در بارداری , خواص کاکائو در بارداری , مصرف کاکائو در بارداری

فلاوانول موجود در کاکائو ، که یک بخش عمده ای از شکلات است، برای زنان باردار مفید است.

هر چه شکلات، فلاوانول بیشتری داشته باشد تیره تر است.

خواص کاکائو در بارداری و شیردهی

پره اکلامپسی یکی از علل زایمان زودرس است و توسط سطح فشار خون و پروتئین بالا در ادرار در دوران بارداری مشخص می شود.

هنگامی که فشار خون افزایش می یابد، به تشنج منجر می شود و ممکن است لخته شدن خون و آسیب کبدی شود.

با توجه به مطالعه منتشر شده در سالنامه اپیدمیولوژی، محتوای تئوبرومین کاکائو کمک به از بین بردن این بیماری میشود.

مصرف شکلات خطر پره اکلامپسی راتقریبا 70 درصد کاهش میدهد. بنابراین، نتیجه مصرف شکلات تیره،

پنج وعده در هفته، در جلوگیری از ابتلا به پره اکلامپسی به خصوص در سه ماهه سوم (3) موثر است.

شکلات سرشار از فلاونوئیدها، هستند که به عنوان آنتی اکسیدان ها ی قوی شناخته شده است.

این خاصیت آنتی اکسیدانی کمک می کند تا زنان باردار سطح ایمنی خود را بهبود بخشند و با برخی از سرطان ها مبارزه کنند.

زنان بارداری که شکلات تیره تر مصرف میکنند هنگام تولد نوزادان شادتر ی دارند. ممکن است شکلات با

عبور از طریق جفت وارد شیر مادر شده و باعث شادی و نشاط نوزاد میشود.

100گرم شکلات تلخ 67? از آهن و 58? منیزیم روزانه شما را فراهم می آورد.

آهن برای شمارش هموگلوبین در دوران بارداری و منیزیم برای سوخت و ساز اسیدهای چرب ضروری است.

کاکائو در بارداری , خواص کاکائو در بارداری , مصرف کاکائو در بارداری

شکلات بویژه شکلات سیاه که از دانه های کاکائو درست شده باشد ماده ای شیمیایی دارد که مزاج را خوب می کند و

این حالت به جنین نیز منتقل می شود . بنابراین مادران بارداری که به تنش و افسردگی دچارند ، بهتر است برای سلامت فرزندانشان شکلات بخورند .


[ بازدید : 3 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

کاکائو در بارداری

يکشنبه 27 اسفند 1396
20:24
علی نصرت

آیا مصرف شکلات و کاکائو در بارداری مفید است؟

کاکائو در بارداری ،کاکائو در بارداری،شیر کاکائو در بارداری،کاکائو در دوران بارداری،کاکائو تلخ در بارداری،مضرات کاکائو در بارداری،خواص کاکائو در بارداری،عوارض کاکائو در بارداری،کاکائو بارداری،مصرف شیر کاکائو در بارداری،کاکائو بارداری،خوردن کاکائو در بارداری،شیر کاکائو در بارداری،خوردن شیر کاکائو در بارداری،پودر کاکائو در بارداری،شیر کاکائو در دوران بارداری،خوردن شیر کاکائو در دوران بارداری،مصرف شیر کاکائو در دوران بارداری،شیر کاکائو در زمان بارداری،شیر کاکائو بارداری،شیر کاکائو برای بارداری،کاکائو دوران بارداری،خوردن کاکائو در دوران بارداری،خواص کاکائو در دوران بارداری

کاکائو در بارداری , خواص کاکائو در بارداری , مصرف کاکائو در بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص مصرف کاکائو در بارداری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

مصرف کاکائو در بارداری

کاکائو خطرات و مزایای برای زنان باردار دارد اگر شما کاکائو را در قالب شکلات داغ بنوشید معمولاً این نوشیدنی حاوی مقدار کمی از

کافئین است اکثر متخصصان مراقبت های سلامت نخوردن هر کافئینی را در دوران بارداری توصیه می کنند.

تحقیقات اخیر توسط الیزابت Tricheو همکارانش در مرکز ییل برای پری ناتال، کودکان و اپیدمیولوژی محیط زیست نشان می دهد که

شکلات ممکن است زنان باردار را از فشار خون بالا و یا از زایمان قبل از موعد مقرر محافظت کند.

مشابه با نیکوتین و الکل، کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شما می شود و

یک دارو نظر گرفته می شود جریان خون شما کافئین را در عرض 15 دقیقه جذب می کند عوارض جانبی شامل افزایش فشار خون،

ضربان قلب و عرق است معمولاً در کاکائوی داغ، نوشابه، شکلات و

آجیل یافت می شود اگر کافئین در مقادیر زیاد مصرف شود خطر سقط جنین را بالا می برد.

وقتی که بدن شما کافئین را به سرعت پردازش می کند بدن کودک شما همان مواد شیمیایی را برای شکستن دارو ندارد.

با توجه به نظر مرکز سلامت زنان Epigee، کافئین در جفت نفوذ می کند و در جریان خون نوزاد عبور می کند و

برای یک دوره طولانی باقی می ماند کافئین ضربان قلب کودک شما را بالا می برد و به طور بالقوه روی جنبش در رحم شما تاثیر می گذارد

کافئین همچنین مانع از جذب کلسیم و آهن مصرفی می شود که ممکن است روی توسعه کودک شما تاثیر بگذارد.

خواص کاکائو در بارداری

تحقیقات اخیر نشان داده که یک دلیل خوب برای تمایل بیش از حد به مصرف شکلات در دوران بارداری وجود دارد.

اخیراً محققان انجمن پزشکی مادر و جنین برخی از مزایای غیرمنتظره‌ی مصرف تنقلات شیرین در بارداری را گزارش داده‌اند.

ایده‌های متناقضی در مورد اثر شکلات در دوران بارداری وجود دارد، اما حقیقت چیست؟ تصور می‌شد که فلاوانول که

در کاکائو یافت می‌شود منجر به مزایای سلامتی مرتبط با خوردن شکلات در دوران بارداری باشد.

اما با این حال یافته‌های این مطالعه‌ی خاص کمی تعجب‌آور بود.با توجه به آزمایش‌ها، شکلات می‌تواند عملکرد جفت را بهبود و

خطر ابتلا به پره اکلامپسی را کاهش دهد. محققان روی 129 زن که بین 11 تا 14 هفته باردار بودند مطالعه کردند.

نیمی از زنان از شکلات کم فلاوانول تغذیه می‌شدند، نیمه دیگر شکلات با فلاوانول زیاد خوردند. همگی 30 گرم شکلات در روز مصرف می‌کردند.

با توجه به نتایج، «داپلر شریان رحمی» ـ شاخصی که سرعت خون را در رحم، جفت و گردش جنین اندازه‌گیری می‌کند ـ در

هر دو گروه بسیار بهتر از حد انتظار جمعیت عمومی بود. با این حال، اختلاف معنادار در ابتلا به پره اکلامپسی،

فشار خون بالای حاملگی، وزن جفت و وزن تولد در هر دو گروه، نشان می‌داد میزان فلاوانول مهم نبوده،

در واقع عنصر کلیدی دیگری در خواص درمانی شکلات موجود است. محققان هنوز مطمئن نیستید که

کدام ماده‌ی موجود در شکلات این مزایا را فراهم می‌کند.این مطالعه نشان می‌دهد که شکلات می‌تواند تأثیر

مثبتی در توسعه جفت و رشد جنین داشته باشد که صرفاً و به طور مستقیم به دلیل وجود فلاوانول نیست.

محققان نمی‌توانند مصرف یک مقدار خاص از شکلات را به زنان باردار توصیه کنند ولی مصرف آن را پیشنهاد می‌کنند.

بیشتر بخوایند :

کاکائو برای زن باردار

کاکائو و کبد چرب

کاکائو و سرماخوردگی

کاکائو چیست

کاکائو در بارداری , خواص کاکائو در بارداری , مصرف کاکائو در بارداری

مطالعه انجام شده توسط تیم Triche در ییل مصرف شکلات و همچنین تئوبرومین، یک آلکالوئید تلخ کارخانه کاکائو و

یک محصول جانبی از خوردن شکلات را در خون بند ناف 1681 زنان باردار بررسی کردند این تحقیق نشان داد که زنان باردار با

افزایش میزان تئوبرومین به طور چشمگیری خطر ابتلا به پره اکلامپسی ( یک اختلال که باعث فشار خون بالا و بلوک مواد غذایی و

اکسیژن در کودک شما است) را کاهش می دهد سایر علائم پره اکلامپسی عبارت از پروتئین در ادرار، افزایش وزن، مشکلات بینایی،

ورم و سردرد می باشد دانشمندان نیز معتقدند که فلاونوئیدها، یا آنتی اکسیدان ها، در شکلات تیره برای سیستم قلبی و عروقی شما مفید هستند

کاکائو در دوران بارداری

محققان موسسه پزشکی مادر ،جنین SMFM واقع در واشنگتن با انجام مطالعه ای به ارزیابی تاثیر شکلات حاوی مقدار بالای فلاوانول پرداختند.

آنها 129 زن باردار بین هفته 11 و 17 بارداری را به طور تصادفی به دو گروه برای مصرف شکلات با فلاوانول بالا و شکلات با فلاوانول پایین تقسیم نمودند.

در مجموع روزانه 30 گرم شکلات به مدت 12 هفته توسط این زنان مصرف شد و وضعیت آنها تا زمان زایمان تحت نظر بود.

در این مدت مشکلات ناشی از بارداری، فشار خون بالا مربوط به بارداری، وزن جنین، و وزن هنگام تولد نوزاد هم ارزیابی شد.

نتایج نشان داد که هیچ تفاوتی در زمینه مشکلات ناشی از بارداری، فشار خون بالا مربوط به بارداری،

وزن جفت، و وزن هنگام تولد نوزاد در بین دو گروه وجود نداشت. شاخص داپلر عروق رحمی هم در هر دو گروه بهبود قابل توجهی یافته بود.

به گفته «امانوئل بوجالد»، یکی از محققین این پژوهش، این مطالعه نشان می دهد که شکلات تاثیر مثبتی بر

جفت و رشد جنین دارد و تاثیرات آن صرفاً به خاطر میزان فلاوانول موجود در آن نیست.

از این رو محققان در پایان این مطالعه، زنان باردار را به مصرف شکلات تشویق می نمایند.

همچنین زن بارداری که در دوران بارداری شکلات مصرف می کنند، نوزادانشان در مقایسه با مادران بارداری که

از ترس چاقی شکلات استفاده نمی کنند، کودکانی خندان، خوشبین و با نشاط به دنیا آورده و شکلات در سلامت کودکان تاثیر مثبتی گذاشته است.

بیشتر بخوانید :

کاکائو و کم خونی

کاکائو در طب سنتی

کاکائو تلخ و لاغری

خواص کاکائو تلخ

کاکائو در بارداری , خواص کاکائو در بارداری , مصرف کاکائو در بارداری

فلاوانول موجود در کاکائو ، که یک بخش عمده ای از شکلات است، برای زنان باردار مفید است.

هر چه شکلات، فلاوانول بیشتری داشته باشد تیره تر است.

خواص کاکائو در بارداری و شیردهی

پره اکلامپسی یکی از علل زایمان زودرس است و توسط سطح فشار خون و پروتئین بالا در ادرار در دوران بارداری مشخص می شود.

هنگامی که فشار خون افزایش می یابد، به تشنج منجر می شود و ممکن است لخته شدن خون و آسیب کبدی شود.

با توجه به مطالعه منتشر شده در سالنامه اپیدمیولوژی، محتوای تئوبرومین کاکائو کمک به از بین بردن این بیماری میشود.

مصرف شکلات خطر پره اکلامپسی راتقریبا ۷۰ درصد کاهش میدهد. بنابراین، نتیجه مصرف شکلات تیره،

پنج وعده در هفته، در جلوگیری از ابتلا به پره اکلامپسی به خصوص در سه ماهه سوم (۳) موثر است.

شکلات سرشار از فلاونوئیدها، هستند که به عنوان آنتی اکسیدان ها ی قوی شناخته شده است.

این خاصیت آنتی اکسیدانی کمک می کند تا زنان باردار سطح ایمنی خود را بهبود بخشند و با برخی از سرطان ها مبارزه کنند.

زنان بارداری که شکلات تیره تر مصرف میکنند هنگام تولد نوزادان شادتر ی دارند. ممکن است شکلات با

عبور از طریق جفت وارد شیر مادر شده و باعث شادی و نشاط نوزاد میشود.

۱۰۰گرم شکلات تلخ ۶۷٪ از آهن و ۵۸٪ منیزیم روزانه شما را فراهم می آورد.

آهن برای شمارش هموگلوبین در دوران بارداری و منیزیم برای سوخت و ساز اسیدهای چرب ضروری است.

کاکائو در بارداری , خواص کاکائو در بارداری , مصرف کاکائو در بارداری

شکلات بویژه شکلات سیاه که از دانه های کاکائو درست شده باشد ماده ای شیمیایی دارد که مزاج را خوب می کند و

این حالت به جنین نیز منتقل می شود . بنابراین مادران بارداری که به تنش و افسردگی دچارند ، بهتر است برای سلامت فرزندانشان شکلات بخورند .

کاکائو در بارداری

بیشتر بخوایند :

کاکائو

کاکائو برای کودکان

کندر در بارداری

زردچوبه در بارداری


[ بازدید : 5 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

گل نرگس و درمان افسردگی

يکشنبه 27 اسفند 1396
6:55
علی نصرت

آیا رابطه این گل نرگس و درمان افسردگی وجود دارد؟

گل نرگس و درمان افسردگی ، گل نرگس درمان افسردگی ، گل نرگس برای درمان افسردگی ، بوییدن گل نرگس و درمان افسردگی

گل نرگس و درمان افسردگی , خواص گل نرگس و درمان افسردگی , خاصیت گل نرگس و درمان افسردگی

در این مطلب از سایت جسارت به خواص گل نرگس و درمان افسردگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص گل نرگس و درمان افسردگی

گلهای نرگس به رنگ سفید، زرد، نارنجی، کم پر و پُر پر هستند. برگهای این گیاه از بن ریشه بصورت صاف یا شیاردار بیرون می‌آیند و

در طول ساقه قرار می‌گیرند. نرگس‌ها به اندازه‌های مختلف یافت می‌شوند از گلهای ۵ اینچی روی ساقه‌های ۲ فوتی گرفته تا گلهای ۵/۰ اینچی روی ساقه ۲ اینچی.

یک دسته گل همواره می تواند روحیه هرکس را بهتر کند اما، گلهای نرگس تأثیراتی بیشتر دارند آنها می توانند کلیدی برای درمان افسردگی تلقی شوند.

دانشمندان کشف کرده اند که مولفه های تشکیل دهنده گونه های گل برف در آفریقای جنوبی و گلهای نرگس می توانند از سد خونی مغزی یا

دیوار دفاعی که مغز را منزوی نگاه می دارد، عبور کنند.این سد مشکل مهمی برای پزشکان در درمان شرایط مغزی چون افسردگی است،

چرا که دربرگیرنده پروتئینهایی است که به محض ورود دارو آن را پس می زند.این درحالی است که بیگر برودین که این تحقیق را

در دانشگاه کپنهاگ انجام داده اظهار داشت که مولفه های تشکیل دهنده در این گلها می تواند از این سد عبور کند.

این کشف تازه می تواند در نهایت به رساندن دارو به مغز کمک کند.

براساس این تحقیق که در مجله داروخانه و داروشناسی منتشر شده است، چندین مولفه گیاهی می توانند از سد پروتئینی مغز عبور کند.

دکتر برودین اظهار داشت: ما مولفه های مختلفی را برای تأثیر آنها در انتقال پروتئین به مغز آزمایش کرده ایم.

نتایج ما امید بخش است و چندین مولفه شیمیایی دیگر نیز باید بررسی شود تا به عنوان ساخت دارو در درازمدت مورد استفاده قرار بگیرد.

وی افزود: رگهای خونی مغز برای اکثر مولفه ها غیرقابل نفوذ هستند و یکی از دلایل همین پروتئینهای فعال هستند.

یافتن مولفه هایی که بتواند از این خط دفاعی عبور کند بسیار جالب بوده است.

بیشتر بخوانید :

گل نرگس

افسردگی چیست

افسردگی شدید


[ بازدید : 6 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

تعبیر خواب مار

جمعه 25 اسفند 1396
9:03
علی نصرت

تعبیر خواب مار

در این مطلب می خواهیم برای شما تعبیر خواب مار را آموزش دهیم.مار اصولا یکی از جانورانی است که همه از آن می ترسند و ممکن است در خواب شما هم آمده باشد.بنابراین با خواندن این مطلب خودتان می توانید دیدن مار در خواب را تعریف کنید

تعبیر خواب مار از زبان امام صادق ع

مار نمایانگر بسیاری از چیزهاست اما بیشتر به فرآیند حیات اشاره می‌کند. اگر زندگی فردی را از بارداری تا مرگ او در نظر بگیریم، جریانی از رخدادها و حرکت‌ها را مشاهده خواهیم کرد که از بسیاری جهات به فیلم‌هایی که دانه‌ای را از تبدیل شدن به گیاه، گل دادن و مردن به صورت پرسرعت نشان می‌دهند شباهت دارد.
ابن سیرین می‌گوید: تعبیر خواب مار، دشمن پنهان می‌باشد. اگر ببینی در خانه مار وجود دارد، تعبیرش دشمنی از اهل خانه می‌باشد، ولی اگر مار را در صحرا ببینی، تعبیرش دشمنی بیگانه است.

تعبیر خواب مار

مار قرمز خطر ناک استفرایند زندگی درونی ما که احتمالا از طریق احساسات خوشایند، عشق و خلاقیت به فرایندی التیام بخش یا فرایندی که فرد را به سوی رشد و تحول مثبت سوق می‌دهد تبدیل شده است. ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر مار قرمز ببینی، یـعـنـی دشمن تو خوش‌گذران می‌باشد.

تعبیرهای مار عبارت‌اند از:

  1. دشمن مخفی
  2. زندگانی
  3. سلامتی
  4. پادشاهی
  5. سپه ‌سالاری
  6. کامیابی
  7. زن
  8. خواسته و مراد
  9. پسر
  10. سیل
کلا دیدن مار عجیب است اگر ببینی مار را به دو نیم کرده‌ای، یـعـنـی مال و اموال دشمن را مصرف خواهی کرد . ابراهیم کرمانی می‌گوید: اگر ببینی مار از تو فرار می‌کند، تعبیرش ضعف دشمن می‌باشد.اگر ببینی مار سفیدی را گرفته‌ای ، تعبیرش بزرگی و عظمت است. جابر مغربی می‌گوید: اگر ببینی ماری را گرفته‌ای ولی به تو صدمه نرسیده است، یـعـنـی بزرگی و عظمت به دست می‌آوری و بر دشمن غلبه می‌کنی و به خواسته و مقصود خودت خواهی رسید .

[ بازدید : 9 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]

تلخی لیمو عمانی در غذا

جمعه 18 اسفند 1396
17:55
علی نصرت

تلخی لیمو عمانی در غذا

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه در سایت جسارت

تلخی لیمو عمانی در غذا,تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت,چگونه تلخی لیمو عمانی را در خورش بگیریم,رفع تلخی لیمو عمانی در خورشت,رفع تلخی لیمو عمانی در خورش,از بین بردن تلخی لیمو عمانی در خورشت,گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا,رفع تلخی لیمو عمانی در غذا,از بین بردن تلخی لیمو عمانی در غذا,رفع تلخی لیمو امانی در غذا,روش از بین بردن تلخی لیمو عمانی در غذا,تلخی لیمو عمانی را چگونه بگیریم,چگونه تلخی لیمو عمانی را بگیریم,گرفتن تلخی لیمو عمانی,گرفتن تلخی لیمو عمانی از غذا,گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورش,گرفتن تلخی لیمو عمانی در قورمه سبزی,گرفتن تلخی لیمو عمانی در قیمه,گرفتن تلخی لیمو عمانی برای خورش,روش گرفتن تلخی لیمو عمانی,رفع تلخی لیمو عمانی,رفع تلخی لیمو عمانی در قرمه سبزی,رفع تلخی لیمو عمانی در قیمه,رفع تلخی لیمو امانی,گرفتن تلخی لیمو عمانی از غذا,چطور تلخی لیمو عمانی را بگیریم,چطور تلخی لیمو عمانی رو بگیریم,چگونه تلخی لیمو عمانی رو بگیریم,تلخیص لیمو عمانی

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه

تلخی لیمو عمانی در غذا , تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت

در این مطلب از سایت جسارت به نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

لیموترش ها را بشوئید سپس روی انها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید. درون قابلمه چند لیوان اب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به اب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید. در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید. در مرحله دوم لیموهای ابکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید. پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.

تلخی لیمو عمانی در غذا

یک نوع میوه خشک شده به نام لیمو عمانی وجود دارد که در غذاهای ایرانی بعنوان چاشنی مورد استفاده قرار میگیرد.رنگ خردلی و مزه ترش از خصوصیات یک لیمو عمانی تازه است و باید بگوییم که لیمو عمانی تازه را یک نفر بصورت معمول نمیتواند مصرف نماید.از این رو کار خشک کردن لیمو عمانی تازه در آفتاب انجام میشود و رنگش هم به رنگ سیاه تغییر می یابد. تا کنون چای عصرانه یا گل‌گاو‌زبان را با لیموعمانی خورده‌اید‌؟ پولکی‌هایی را که با گرد لیموعمانی مزه‌ای ترش و شیرین گرفته‌اند، تست کرده‌اید‌؟ اصلا می‌دانید لیموعمانی چه مزیتی دارد و از چه نوع لیمویی تهیه می‌شود و دلیل تلخ بودن آن چیست‌؟ می‌دانید چرا بعضی لیموها سفید و برخی سیاه هستند‌؟ اگر می‌خواهید به پاسخ این پرسش‌ها برسید این مطلب را بخوانید.

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه

تلخی لیمو عمانی در غذا , تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت

لیمو عمانی یکی از طعم دهنده ها و مصلح های مواد غذایی است که معمولا به خورشت ها اضافه می شود و به این ترتیب در هضم غذا و مواد مغذی بدن کمک میکند.لیمو عمانی همانند یک اسفنج عمل می کند و مواد مضر غذا را به خود جذب می کند.برخی افراد عادت دارند لیمو عمانی موجود در خورشت ها را می خورند.با این وجود آیا خوردن آن مضراتی برای بدن به همراه ندارد؟!

تلخی لیمو عمانی در خورشت

بهترین نوع لیموعمانی در بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش می‌یابد. لیموعمانی مورد علاقه جنوبی‌های خونگرم و کشورهای عرب زبان است و پودر آن در بیشتر خوراک‌های تند و پرادویه خلیجی استفاده می‌شود. چون لیموعمانی از نظر طب سنتی خنک کننده بوده و می‌تواند گرمی و التهاب این غذاها را خنثی کند و در ضمن مقوی معده، ضد نفخ، صفرابر و اشتها آور خوبی است. با توجه به اینکه لیموعمانی حاوی ترکیبات تلخ است و غلظت این تلخی در خشک شدن و تخمیر بیشتر می‌شود بهتر است در زمان مصرف تخم‌های آن جدا و دور ریخته شود؛ اما از آن جایی که برخی لیموها با وجود جدا کردن تخم، باز هم تلخ مزه هستند، بهتر است لیمو را برای مدت کوتاهی در آب خیسانده و آب آن را دور بریزید البته با این کار بخشی از ویتامین‌های محلول در آب لیمو خارج می‌شود، اما در عوض خورش یا خوراکتان تلخ نمی‌شود در ضمن از خوردن لیموعمانی درسته موجود در انواع خورشت‌ها بپرهیزید چون محل تجمع روغن غذاست.لیموعمانی به دلیل دارا بودن ویتامین C به جذب بیشتر آهن غذا به‌ویژه گوشت قیمه و قورمه کمک می‌کند.

نحوه گرفتن تلخی لیمو عمانی در غذا خورشت قرمه و قیمه

تلخی لیمو عمانی در غذا , تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت , گرفتن تلخی لیمو امانی در خورشت

حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی بشترین موادی که جذب می‌کند چبریها و اسیدهای چرب است، به همین علت توصیه می‌کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورشها و برخی از عذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروهایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود ؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد. سام دلیری دباره نحوه‌ استفاده از این طعم دهنده یادآور شد: توصیه‌ می‌شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

گرفتن تلخی لیمو عمانی در خورشت

لیمو عمانی در قورمه سبزی ترشی مطبوعی به طعم غذا می‌‏دهد؛ اما گاهی این ترشی با بیشتر شدن تعداد لیمو عمانی، به تلخی می‌‏گراید. این روش را می‌‏توان برای گرفتن تلخی لیمو عمانی به کار برد : بر روی لیمو‌‏عمانی چند سوراخ ایجاد می‌‏کنیم و روی آن را با آب جوش می‌پوشانیم . بعد از ۲۰ دقیقه آب آن را خالی نموده و به غذا می‌‏افزاییم. با استفاده از این روش تلخی لیمو گرفته و خورشت خوش‌‏طعم‌‏تری خواهیم داشت.


[ بازدید : 25 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به سخاوتمندان است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود آهنگ جدید دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب افزایش فالوور اینستاگرام
بستن تبلیغات [X]